perjantai 13. kesäkuuta 2014

Uusi kirjanmerkki

Melkein täsmälleen pari vuotta sitten tein itselleni kirjanmerkin. Se on ollut aktiivisessa käytössä ja hyvin palvellut. Ajaa kyllä vielä asiansa, mutta kaipasin jo vaihtelua. Ja aloitin kirjanmerkin saadakseni jotain valmiiksi nopeasti, kun alkoi jo ahdistamaan se, että oli vain keskeneräisiä töitä. Aloitin neulomisen siis toukokuun viimeisenä päivänä, oli tarkoitus saada merkki valmiiksi ennen Tour de Sockin alkua.


Kuvittelin kuitenkin itseni nopeammaksi neulojaksi kuin mitä todellisuudessa olen, ja sain tämän valmiiksi tiistaina (neuloin tietenkin välissä ne TdS-sukat). Helppo neuloa, mallikerran oppi nopeasti ulkoa, ihana lanka, huono pingottaja.


Harjoittelin myös helmen lisäämistä neuleeseen. TdS:ssä on tulossa helmisukat jossain vaiheessa. Ihana kanssakaheli lähetti minulle pienenpienen virkkuukoukun helmien lisäämistä varten. WM on huono lanka harjoitteluun, halkeilee muutenkin herkästi ja on minun mielestä hitusen paksumpaa ku fingering-vahvuiset langat yleensä. Alla hieno kuva helmestä. :D

Siellä on!

Malli: Lace Waves Bookmark
Lanka: Wollmeise Twin, väri WD Blue Suzanne
Puikot: 2,5 mm

Vieläkin saisi tästä ihanasta langasta jotain pientä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)