perjantai 20. kesäkuuta 2014

Stage Two

Viime viikona tiistaina julkaistiin klo 22 Suomen aikaa Tour de Sockin kakkosetapin ohje. Kyttäsin tietenkin koneella. Olin mielessäni ja valikoinut langan, mutta kun ohje julkaistiin, menikin lankavalinta uusiksi. Pääsin siis kerimään heti alkajaisiksi. Kerittyäni langan tutkin vasta tarkemmin vyötettä. Lanka on 55% sw bfl:ää ja 45% silkkiä.

Kakkosetapin sukista tykkäsin vielä enempi ku ensimmäisistä. Kauniit ja nopeat neuloa. Lanka oli mukava neuloa. Ohjeen kaaviota piti seurata oikeastaan koko ajan, tietyt kerrokset oppi ulkoa. Toisen sukan kanssa sain purkaa varmaan puolen sukan verran, ensimmäinen meni kivuttomammin. Ja ihan parastahan tässä on se, että nämä sopii minulle itselleni! Villasukkalaatikossahan ei ole vielä tarpeeksi sukkia...


Tiistaina siis aloitin neulomisen noin klo 22:30. Sukat olivat valmiit seuraavana tiistaina noin klo 4:30. Ja neuloin paljon mielestäni. En siis mikään huippunopea ole. Sijoitustani "nostin" kuitenkin reippaasti. Tällä kertaa olin tasan sadas. 1 piste yksilökisassa, 1+1 joukkuekisassa. Onneksi noista pisteistä ei ole huolta. :D

Sukissa yhtenä minimivaatimuksena oli jalkaosassa kaksi toistoa yhtä kaaviota. Huolimatta siitä, että tein kokoa 37 (ja ohjeessa koko oli nimetty naisten mediumiksi), jouduin tekemään toistoja kolme. Mikä tiukka käsiala?


Malli: Kam Chu
Lanka: Hopeasäie Aarre, väri Jääkukka
Puikot: 2,5 mm pyörö
Langankulutus: ???

Kolmas ohje julkaistiin tänäaamuna klo 4. Heräsin kaksi tuntia sitten odottelemaan lähettiä ja pähkäilemään, teenkö seuraavat sukat. Päädyin siihen, että teen, langat pitäisi vielä etsiä ja keriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)