lauantai 22. helmikuuta 2014

Testineulontaa sekä kolmas kerta melkein toden sanoo

Täällä blogissa on nähty aiemmin viistosukkia täällä ja täällä. Nyt tein kolmannet tuossa vuodenvaihteen tienoilla. Valitsin projektiin ihanan ihanan langan, jota olin säilytellyt Ihan Ittelle ihanaan projektiin.


Oli siis kovat paineet saada vihdoinkin itselle sopivat sukat tällä mallilla. Jännittikin neuloessa niin maan kauhiasti. :D Neuloin näitäkin kahdella pyöröllä yhtä aikaa.


Lopputuloshan oli, että ihan hitusen liian isot ovat, mutta kelpaa minulle. :) Ihanat sukat tuli!


Malli: Skew
Lanka: Wollmeise Twin, väri Blue Suzanne WD
Puikot: 2,5 mm pyöröt

Osallistuin myös heti alkuvuodesta testineulontaan. Rynnin mukaan, vaikka testineulojat oli jo saatu kasaan, kun huomasin koko jutun. Oli kuitenkin pakko päästä testaamaan heti, malli oli niin kaunis ja Tiina Kuun ohjeet on niin kivoja tehdä.


Langaksi kävin ostamassa paikallisesta lankakaupasta itselleni upouutta tuttavuutta, Gjestal Jannea. Innostuin näistä myös siksi, että oli pitkästä aikaa kiva tehdä "paksulankasukat".


Malli oli simppeli. Allekirjoittaneella vaan oli jotain omituisia vaikeuksia keskittymiskyvyssä ja kaavionlukutaidossa, joten purkaakin sai pariin otteeseen.


Janne oli lankana miellyttävä tuttavuus. Mukava sitä oli ainakin neuloa. Aika näyttää, miten kestää sukissa. Paksulankasukille on ollut harvinaisen vähän nyt käyttöä, joten nämä sukat ovat olleet jalassa vasta pari kertaa.


Malli: Hovineito (ohje tulee myöhemmin julki)
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 4 mm pyörö


Sain myös viimein valmiiksi vauvan haalarin, yritän tehdä siitä postauksen huomenna jo!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Opit kyllä vielä, jos harjoittelet. :) 10 vuotta sitten en osannut edes villasukkaa tehdä.:)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)