keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Sunday, Monday, Happy Days

Sain kuulla luvanneeni jo lauantaina, että "huomenna" haalaripostaus. Noo, nyt on jo keskiviikko...

No mutta asiaan. Sisko pyysi neulomaan pienemmälleen välihaalarin talveksi. Aloitin haalarin jo marraskuussa. Projekti vähän kesti.


Ohjetta etsiessä napisin siskolle, etten halua mitään tylsää. Ja minkä valitsin. Ohjeen, jossa neulotaan vain sileää ja ainaoikeaa... Lanka loppui kesken siinä vaiheessa, kun puuttui enää pääntien reunus ja saumojen ompelu. Sain kerän lankaa kanssa-Räveltäjältä - ihan ilmatteeksi. Pitää muistaa laittaa hyvä kiertämään jossain vaiheessa. :)


Nappeja ompelin kummipojan synttäreillä (haalaripojan isoveljen siis). Valittiin minun pienoisesta nappikokoelmasta liian pienet napit siskon kanssa. En tykkää nappien ompelusta yhtään - ja nyt tein sen turhaan. Sisko käy varmaan jossain vaiheessa ostamassa uudet napit ja ompelee ihan itte ne. :D

On muuten hurjan vaikea saada tarkkoja kuvia haalarista, joka on 10 kuukauden ikäisen (kävelevän) vauvan päällä. Tässä on parhaimmat.


Malli: Happy Days ja linkki vielä suoraan Dropsin sivuille
Lanka: Drops Merino Extra fine
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm
Langankulutus: Reilut 7 kerää?

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno ja toisaalta kivat noi eriväri napitkin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne napit oli ihan hauskat. Paitsi että laskin väärin, montako nappia tarvitaan, joten ylin nappi on sininen. :D Sisko varmaan ostaa uudet napit kaikki samanvärisinä. :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)