lauantai 26. lokakuuta 2013

Kujeillen

Ihana kanssakaheli ja neuleiden suunnittelija TiiQ suunnitteli jo ajat sitten nätit kämmekkäät. Heti kun näin ne päätin, että joskus vielä neulon ne, ja mahdollisimman pian.

Ainut vaan, etten juurikaan käytä kämmekkäitä. En osaa käyttää niitä. Niitä löytyy useampi pari, mutta käyttöä niille ei.

Huono kuva, joka oli pakko saada heti, vaikka oli pimeää ja surkeat kuvausolosuhteet

Nypyt meinasivat ensin aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta onneksi sain neulefoorumilla vinkkejä niiden tekemiseen. Tein näissä siis niin, että neuloin ensimmäisen nypyn silmukoista, siirsin takaisin vasemmalle puikolle ja nostelin loput silmukat ensimmäisen yli.

Tässä on väri aika lähelle
 Ensimmäisen kämmekkään neuloin jo syyskuun alussa, mutta sitten tuli muita projekteja tielle (mysteerihuivia ja muuta). Toisen tein vihdoin tällä viikolla sairastamisen lomassa. Jotenkin mystisesti sainkin sitten kämmekkäistä hivenen eri kokoiset. Yksi selittävä tekijä on peukalonkohdan jälkeen tehtävät kavennukset, jotka unohdin ensimmäisessä. Se ei kuitenkaan selitä sitä, että myös alku on erikokoista ja ovat myös pituudeltaan hieman eri mittaiset.

Joten nyt on opeteltava käyttämään kämmekkäitä. Koska nämä ovat niin ihanat, että näiden on päästävä käyttöön enkä kehtaa noin eriparisia antaa kenellekään muullekaan.

Taitaisin tarvita tumppubloccitkin...
Malli: Kujeillen
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen, värissä Laguuni
Puikot: 2,5 mm pyörö
Langankulutus: 29 grammaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)