lauantai 9. marraskuuta 2013

Syyskuu

Näitten sukkien ohjeen näin Ravelryssä jo kauan sitten ja päätin, että jonain päivänä ylitän itseni ja opettelen kirjoneuleen. Suuren Sukkahaasteen syyskuun haasteena olikin sopivasti "haasta itsesi" -haaste.


Aloitin nämä innoissani syyskuun alussa. Kirjoneule vaati paljon keskittymistä, en todellakaan pystynyt katsomaan samalla televisiota/ohjelmia netistä.


Se oli yksi syy, miksi sukat jäivät pitkäksi aikaa kesken, vaikka toisesta ei olisi paljoa puuttunut. Muita syitä olivat
- sukista tuli hitusen liian pienet
- kantapää tehtiin jälkikäteen
- mysteerihuivi
- muita kiinnostavia neuleita


Ajattelin jo, etten saa sukkia haasteen puitteissa valmiiksi, mutta toiseksi viimeisenä haasteen päivänä (eli 30.10.) sain jonkin energiapuuskan ja päätin neuloa toisenkin sukan valmiiksi.


Sukat sai lisäksi olla blocceilla reilun aikaa (yli viikko :D) siinä toivossa, että venyisivät omaan jalkaan sopiviksi. Ja odotin muka hyvää, valoisaa päivää kuvaamiseen. Kuvasin lopulta eilen illalla hämärässä.


Malli: Cat Socks
Lanka: Novita Nalle (musta) sekä Novita Nalle Taika (vihreä-keltainen)
Puikot: 3 mm pyörö

En oikein tiedä, onko tuo kirjoneule minun juttuni. Tarvitsee ainakin paljon harjoitusta, että saisi edes samankokoiset sukat...

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Kuvio on hauska ja tuo toisen langan raitaisuus tuo kivasti eloa. Voisi kyllä toimia ihan kaksivärisenäkin. Itselläni neulekäsiala muuttuu aina työn edessä. Siksi neulon aina kahta sukkaa/lapasta samanaikasesti siten, että molemmat on suunnilleen samassa vaiheessa koko ajan. Siten käsialan muuttumista ei huomaa niin helposti ja pareista tulee samankokoiset. ( Ja koska minulla on aina tapana soveltaa ohjeita, muistan paremmin myös paria neuloessa, että mitä tulikaan tehtyä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei yleensä kahdesta sukasta tule erikokoisia, mutta tuo kirjoneule on niin opettelua vielä. Todennäköisesti toisessa oon alitajuisesti neulonut koko ajan löysemmin kuin mitä normaalisti, ja toisessa taas enemmän normaaliin päin.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)