sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Color Craving - Mysteerihuivi 2013

WestKnitsillä oli tänäkin vuonna mysteerihuivi. Pakkohan se oli osallistua, vaikka viime vuoden huivi lähtikin uuteen kotiin, kun ei ollut omaan mieleen valmiina.

Lankojen valinta oli taas tietenkin hankalaa. Päätin, että lankojen on löydyttävä omasta varastosta ja tarkemmin ottaen vielä päätin, että lankojen olisi suotavaa olla Wollmeise Purea. Muiden avustuksella sain langat valittua ja sitten jännättiin aloittamista.

Indisch Rot WD, Fritzi Frizzante WD ja Zhenzi WD
Alku vaikutti hyyyyvin erikoiselta. Epäilytti kovasti, kun katselin Kal-ketjusta spoilauskuvia ja neuloin itse. Olin myös aivan ihmeissäni, että mitä huivista oikein tulee.

Ensimmäinen vihje valmiina - ei mahtunut enää edes suoraan 80 cm pyörölle

Nämä reiät epäilytti. Paljon.
Lopuista edistymisistä ei olekaan sitten kuvia. En jaksanut ruveta siirtelemään silmukoita eri pyöröille, kun kuitenkin mahtuivat mytyssä yhdelle. En myöskään siis voinut verrata omaa tekelettäni spoilauskuvien huiveihin, joten en voinut olla edes täysin varma, että olin tehnyt kaiken oikein ja huivistani tulisi sellainen kuin pitäisi.

Huivi yhtä aikaa loppuun asti sekä koukutti että epäilytti. Kun alkoi tippua kuvia valmiista huivista, se alkoi näyttää kivalta. Omista väreistäni en taaskaan vaan ihan varma ole.

Huivi yltää pingottamatta minua leukaan

Tein i-cord -päättelyn, vaihtoehtona ois ollut nirkkopäättely, siihen en jaksanut ryhtyäHuivin saa melko monella tavalla kaulaan sekä on sen verran iso, että saa myös pään suojaksi, jos tarvitsee. Kokeilin yöllä erilaisia tapoja, mutta en jaksanut kuvata.

Kuvausassistentti jäi kiipeliin
Malli: Westknits Mystery Shawl KAL 2013: Color Craving
Lanka: Wollmeise Pure, väreissä Indisch Rot WD (n. 79 grammaa), Fritzi Frizzante WD (n. 75 grammaa) ja Zhenzi WD (n. 73 grammaa)
Langankulutus: Yhteensä kaikkia värejä noin 227 grammaa
Puikot: 4 mm pyörö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)