perjantai 8. helmikuuta 2013

Huivi joka pelastettiin

Viime keväänä sain lahjaksi ihanan huiviohjeen kanssa-Kahelilta. Löysin paikallisesta lankakaupasta huiviin Just Ihanan langan. Ja eikun innolla neulomaan! Lanka oli ihanaa, malli oli tosi kiva neuloa. Hieman ihmetytti, kun jouduin hakemaan lankaa lisää ja toisestakin kerästä meni niin paljon, mutta en suonut asialle sen kummemmin ajatuksia, neuloin vaan.

Huivi valmistui, se kylvetettiin, se yritettiin pingottaa ja totuus selvisi. Jossain meni vikaan. Öh. Sen piti olla kolmiohuivi. Ei se ole. Ja pingotuskin meni päin... mäntyä (osittain rakkaiden karvakorvien "pienellä" avustuksella, osittain omien taitojen puutteesta). Eikä ryöhelöreunahuivit oikein ole ehkä minun makuuni, nättejä kyllä, mutta en osaisi käyttää.

Uhkasin purkaa koko tekeleen. Heittää roskiin. Räjäyttää tuhota. Onneksi huivi sai pelastajan ja sovittiin vaihtokaupoista.


Sain tänään kuvia pingotetusta huivista. Muuta ei ollut pelastaja tehnyt, vaikka epäilin, että päättelyn joutuu purkamaan.

Tämän huivin olin tosiaankin purkamassa tai heittämässä roskiin. On se nätti! Vaikka juu niin, en edelleenkään varmaan itse osaisi käyttää. Enkä tiedä vieläkään, missä meni vikaan! Alla on linkki ohjeeseen niin voitte verrata. Ja jos joku keksii, mitä mokasin, niin voi kertoa.


Malli: Willow
Lanka: Austermann Step Classic
Puikot: 4 mm
Langankulutus: Noin 175 grammaa

Tekisi ihan mieli neuloa huivi uudestaan! Kokeilla, teenkö samaan virheen. Sitä paitsi nätti se on. Onneksi tämä yksilö pelastettiin ja se sai arvoisensa kodin.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo siitä tuli tosi kaunis pingotuksen jälkeen. :) Onneksi se sai arvoisensa kodin, ei tuonmallinen huivi ehkä ole minun makuun.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)