keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Näin tehdään revontulihuivista "lepakkohuivi"

Revontulihuivista saa lepakkohuivin seuraavasti: Päättele työ liian kireästi. Menetä hermosi pingottamiseen. Pidä tärkeämpänä sitä, että "saarekkeet" tulevat esiin kuin sitä, että toinen reuna olisi suora. Käykää mallin linkistä katsomassa, minkälainen siitä olisi pitänyt tulla, jos ette tiedä. Nooh, seuraava onnistunee paremmin. ;)


Huivista tuli kuitenkin kiva, ja itse tykkään! Pääsi tänäaamuna jo käyttöönkin heti pingotuksesta päästyään, kun vein mieheni töihin.

Malli: Ulla-neuleesta
Lanka: Novita Polku, väri mustajuuri
Puikot: 5 pyörö

Ullan ohjeessa sanottiin, että pitäisi valita langan suositusta kokoa suurempi puikko, valitsin kuitenkin kahta kokoa suuremman puikon huomatessani, kuinka ohutta Polku on. Seuraavaan huiviin valitsen jotain muuta lankaa. (Oih ja voih kun osaisin ottaa parempia kuvia sekä laadultaan että neuleiden kuvauspaikan suhteen.)

4 kommenttia:

  1. No mutta kun ottaa huomioon että toi on sun eka revontulihuivi, niin toihan onnistu ihan superhyvin! :) Nyt ainakin tiedät mitä et tee/teet seuraavalla kerralla. Eikä liian kireä päättely näy sitten kun se on kaulassa. :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, tekemällä oppii! Langat polttelee. ;) Ja tosiaan, eihän sitä kukaan näe, mitä virheitä siinä on, kun huivi on kaulassa. :)

    VastaaPoista
  3. Huivi on varmasti kaunis päällä, ja se on pääasia. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)