keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Koiran villapaitaa, lapasia ja lankaostoksia

Esitelläänpäs nyt ensimmäiseksi villapaita, jonka tein tutun koiralle. Mallin oli tuttu etsinyt ja samoin päätti langan ja värin. Vähän jouduin soveltamaan, kun Nalle Aloevera ei ole samanpaksuista kuin Dropsin Karisma.


Kuva on vähän huono, kun ei mallia ole (kissat ei lienee suostu päälleen tuota pukemaan). Toivottavasti saan parempia kuvia, kunhan paita pääsee perille. :) Yhden kerran jouduin purkamaan, ja edelleen tuolla on pari virhettä. Palmikot on myös paikoittain hieman epäsiistejä, toivottavasti kelpaa uudelle omistajalle.

Malli: Koiran palmikollinen DROPS-pusero
Lanka: Nalle Aloevera, väri syklaami
Puikot: 4 mm sukkapuikot, 4 mm lyhyet (40 cm) pyöröt, 5 mm lyhyet (40 cm) pyöröt


Itselleni tein revontulihuiviini sopivat lapaset. Toinen kerä Polkua olikin todella huonolaatuista! Langan paksuus vaihteli ja laitoinkin Novitalle palautetta. Pitäisi lähettää loppukerä sinne takaisin. Pienemmät puikot olisi voinut olla, mutta no, menkööt nyt kun itselle tosiaan tulivat.Malli: Peruslapaset peukalokiilalla
Lanka: Novita Polku, väri mustajuuri
Puikot: Sukkapuikot 3 mm


Lankojakin on tullut ostettua (ja pitäis pakettia olla vielä tulossa).


Punaista 7 Veljestä -lankaa tutun sukkiin. Zauberballia palkkioks itselle ahkeruudesta. Pakko myöntää, että odotin oikeasti paketista samanväristä lankaa, kun mitä Titityyn verkkokaupassa olevissa kuvissa näytti. Väri siis langoissa Deine Blaue Augen. No, eiköhän tuokin väri mene. En jaksa palauttaakaan.

Keskeneräisinä tällä hetkellä salaisuuksia sekä edelleen kaaospeitto ja työkaverille lapaset. Työkaveri ihastu mun noihin uusiin lapasiin niin paljon, et lupasin hällekin tehdä, kun lankaa vielä jäljellä on täysi kerä. :) Toivottavasti tämä kerä on parempi laatuinen kuin keskimmäinen.

Ravelryyn liityin, ja melkein stressi tulee, kun on niin paljon jonossa töitä! No, ei pidä liikaa stressata, ei kaikilla töillä onneksi kiire ole. :)


Edit. 20.11.2011
Tässä vielä kuvaa paidasta koiran päällä. :)

2 kommenttia:

  1. Onpas meille tulossa hieno paita! Kyllä nyt kelpaa Oonan lähteä pihalle kun ei tartte palella. :) Odotan malttamattomana pakettia.. :D Ja ei noista lapasista nää ainakaan sitä langan vaihtelevaa paksuutta, nekin on tosi hienot! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti sopii Oonalle! :)

    Juu ei niistä onneks näy. :) Eikä noissa kuvissa näy se, että kihlasormuskin kuultaa tuolta läpi, ku ois pitäny ohuemmilla puikoilla tehdä. :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)