perjantai 20. huhtikuuta 2012

Nukelle pipo

Olen jo jossain postauksessa aiemminkin maininnut, että olen Jorvin vastasyntyneille vauvoille tehnyt pipoja. Niitä on nyt neljä valmiina, viidennestä puuttuu pari riviä.

Yhtä pipoa aloin neulomaan innoissani Puro Batikista - vihdoinkin keksin jotain käyttöä alennuksesta ostetuille langoille. Kunnes aloitettuani tajusin, että niin sehän 100% akryylia. Akryyli käsittääkseni hiostaa, mutta ei ole lämmikkeenä hyvä materiaali. Halusin kuitenkin tehdä pipon loppuun asti, kun näytti niin nätti tulevan. Pipo lähteekin siis eräälle pienelle tytölle nuken pipoksi. :)


Kauhean söpö!

Malli: Baby Leaves Baby Hat
Lanka: Puro Batik
Puikot: 4 mm pyöröpuikko
Langankulutus: Noin 23 g


Malli on kiva ja kaunis, mutta vaatii kyllä (minulta) tarkkaa ohjeiden seuraamista. Ei voi katsoa (ulkomaista) elokuvaa samaan aikaan ku neuloo tuolla ohjeella pipoja.

Lisää pipoja siis luvassa myöhemmin, pistän sitten useamman kerralla näytille.

6 kommenttia:

 1. Mitä ihmeen kuvioita :D ja minä olin ihan supertyytyväinen siihen perusvauvapipoon, jonka ohjeen vinkkasit :DD! Että hieno on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niitä perusmallisia tehnyt öö... kolme? Piti välillä vaihtaa mallia, kun tein/teen monta pipoa samasta langasta niin ei kyllästy kauhean nopeasti. :D

   Poista
 2. Soma pipo!Pieni tyttö tulee varmasti tosi iloiseksi! :)

  VastaaPoista
 3. Se Jorvin pipotempaus on ihan mielettömän ihana juttu. Itsekin ajattelin osallistua pipojen neulomiseen, jahka tässä muilta kiireiltä ehdin. Ja kun on muutenkin noita keskeneräisiä kässyjä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Harmittaa oikein ku haluais neuloa noita pipoja tosi monta, mutta ei oikein aika tahdo riittää (ja ois kaikkea muutakin, mitä tahtois neuloa). Sytomyssyjä vois kanssa joskus pari tehdä. Ja muihin vastaaviin tempauksiin osallistua.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)