torstai 15. joulukuuta 2016

Tennareita eli ekat tilaustyöt

Olen pääsääntöisesti halunnut olla myymättä neuleita, koska haluan toimia oikein eli maksaa verot jne. Mieluummin olen siis antanut lahjaksi. Nyt kuitenkin kävi niin, että tuli pyyntö tennarisukista, ensin yksistä, sitten toisista ja kolmansista (sama ihminen tilasi) ja ajattelin kokeilla, miten sujuu.

Sukat on perussukat, valkoisella kärjellä, kengännauhoilla ja merkeillä varressa.

Kaikki sukat yhes koos

Pinkit I


Vihreät


Pinkit II


Nauhat

Paketti valmis toimitettavaksi

Malli: Perussukat kengännauhoin ja merkein
Lanka: Teetee Salla, pinkki, vihreä ja valkoinen
Puikot: 3,5 mm pyörö

Itse olen toki todella kriittinen kätteni jälkiä kohtaan, joten täysin tyytyväinen en ollut lopputulokseen, mutta saaja onneksi oli täysin tyytyväinen. Mietin jo, että annan nuokin kuitenkin lahjaksi, kun en kehtaa niistä maksua pyytää.

Lasku on laskutuspalvelun kautta laitettu tänään menemään ja ei kyllä montaa euroa käteen jää. Ei pystyisi kuuna kullan valkeana elättämään itseään käsin neulomisella. Nyt tietenkin vielä tämä on sivutuloa, eli veroprossa on mulla 42.

Tällä hetkellä ajattelen, että voin jatkossakin neuloa tilaussukkia, kunhan tilaajalla ei ole kiire. Pääsääntöiseltä kokopäivätyöltä ei kuitenkaan loppujen lopuksi jää neulonta-aikaa ihan mahdottomia, ja on muukin elämä (koira, omakotitalo, kissat, mies jne.).

Katsotaan, mitä tuleman pitää. :)

PS. Jos joku nyt tämän postauksen innostamana tilaa sukat niin muistutan vielä vaan siitä, että ilman erillistä sopimusta ei voi myydä toisen ihmisen suunnittelemalla ohjeella tehtyjä neuleita.

PPS. Piakkoin on tulossa blogipäivitys lapasista, joiden suunnittelijalta olen saanut luvan myydä niitä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)