tiistai 19. elokuuta 2014

Megapäivitys

Koska olin kaksi viikkoa autoreissulla ja muuta ja selityksiä niin nyt tulee kertaheitolla megapäivitys. Koska tähän päivitykseen laitan nyt niin monet sukat ja yhdet tumput, en jaksa tarinoida liiemmin. Kuvat (ne huonotkin) puhukoot puolestaan.

Ensimmäisenä pitkään pitkään Ravelry-jonossa roikkuneen Jaywalkerit. En tiedä, missä mielentilassa olen tuon langan oikein ostanut.... Raidatkin saa hienosti sekaisin, jos aloittaa kantalapun yhden (1) kierroksen liian aikaisin. Huomasin niin myöhään, etten jaksanut enää purkaa. :D
Malli: Jaywalker
Lanka: Opal 4-fach
Puikot: 2,5 mm pyörö

Reissussa sain loppuun myös jo joskus keväällä aloittamani perussukat. Langanväri on hankala, minun ei niin hyvillä kuvaustaidoilla ei tahtonut saada tarkennettua sukkiin.
Malli: Perussukka
Lanka: Regia Allround Color
Puikot: 2,5 mm

Ja viimeisetkin Tour de Sockissa aloittamani sukat valmistuivat. Kamalan epätasaista jälkeä sain aikaan... Helmet näkyy varmaan ainakin kuvia klikkaamalla. Tai sitten ei.
Malli: Dazzle them from behind
Lanka: Lanitium ex machina Perussukka, väri Hades
Puikot: 2,5 mm pyörö
Helmet: 8/0, väri hematiitti, virkkuukoukulla lisätty

Sain tehtyä myös toiset sukat ohjeella, joka oli roikkunut pitkään jonossa. Ihana ohje, ihana lanka! Ohjeessa oli pari kohtaa, jossa jouduin arpomaan, että tehtäiskö tälleen. Reissun päällä ei voinut oikein apujakaan kysellä mistään. :)
Malli: Polkuja-sukat
Lanka: Yarngrimoire Supersock, väri Vapaus käteen jää (Laulava lankapaketti 2013)
Puikot: 2,5 mm

Ohjeet loppuivat reissussa kesken, joten aloitin junasukat jämälangasta. En tiedä, kumpaako sukupuolta näiden käyttäjä on, mutta eikös nämä nyt mene kummallekin... ;) Tiukkiskäsialalla saattoi käydä niin, että varret on inasen tiukat. Saa nähdä aikanaan, kunhan ystävä vauvan saa. :)Malli: Junasukat
Lanka: Yarngrimoire Supersock, väri Vapaus käteen jää
Puikot: 2,5 mm pyörö

Ja sukat tietty tarttee kaveriksi tumput! Ohjeen löysin Suvikumpu-blogista, tein 40 silmukalla (tiukkisteluni takia) ja kärkeen nauhakavennuksen.
Malli: Junatumput
Lanka: Yarngrimoire Supersock, väri Vapaus käteen jää
Puikot: 2,5 mm pyörö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)