maanantai 31. maaliskuuta 2014

Last Days of Summer - Testineulontaa

Minua lähestyttiin Ravelryssä ja pyydettiin testineulomaan tuore huiviohje. Suunnittelija oli huomannut, että olin jonottanut jo ohjeen heti. Kauaa ei tarvinnut suostumista miettiä, muut keskeneräiset sai unohtua ja aloitin huivin.

Alkuperäinen huivikin oli neulottu Wollmeisesta, joten samaan lankaan käänsin katseeni. Varastosta löytyi sopiva väripari huiviin. Tai ainakin mun mielestä sopiva.

Parvekekuvaus ei mennyt ihan niinkuin mielikuvissani asian näin. 

Huivi on simppeli sileä raidallinen kolmiohuivi. Eli just yksi suosimistani huiveista.
Olen huono keksimään "projektinimiä", joten kaverini keksi sen puolestani. :) Indian Summer sopii keltaiseen alkuperäiseen huiviin hyvin, mutta ei tähän minun sinivoittoiseen.

Pakollinen kuvausassistenttikuva - roolissa tällä kertaa Pikku-Mökö

Huivi oli sopivan aivotonta posotettavaa. Kuitenkin piti muistaa pysyä kärryillä kerroksista ja värivaihdoista - juuri sopivasti. Yllättävän kauan kuitenkin meni neulomiseen. Jatkuva väsymys verottaa neulejaksamistakin, valitettavasti.


Mittasin myös kerrankin huivista vähän mittoja. Siipikärkiväli noin 160 cm ja korkeus keskeltä noin 75 cm. Yläreunasta sain vähän lörpän ja kolmion sivut rullaantuu hieman, mutta jätin sivut silti pingottamatta.


Malli: Indian Summer
Lanka: Wollmeise Twin, väri Sabrina (sininen) ja Wollmeise Pure, väri Franz with chicken pox wd (kirjava)
Puikot: 3,5 mm pyörö ja päättelyyn 4 mm pyörö
Langankulutus: Twiniä noin 142 grammaa ja Purea noin 75 grammaa (vaakani on rikki, joten todellakin noin-arvioita)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)