sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kesälukumaraton 24.7.2013

Sininen Keskitie -blogista luin kesälukumaratonista, joka blogimaailmassa järjestetään 24.7. eli ensi keskiviikkona. Kiinnostuin asiasta. Tarkoituksena on siis lukea 24 tuntia. Sivumääriä jonnekin ilmoitetaan ja osallistujien lukemat sivut lasketaan yhteen.

Ajattelin osallistua tähän "taustajoukkoina" eli aion lukea, mutta en ns. viralliseen laskentaan osallistu. Tänne omaan blogiin yritän muistaa sivumäärän tulla kertomaan. Minulla sattuu sopivasti olemaan vapaapäivä tuolloin. 24 tunnin aikaraja määritellään itse, eli aika voi alkaa vaikka kun sattuu heräämään (nukun yleensä myöhään, olenhan yökkö :D). Taukoja toki saa pitää, eihän kukaan pysty (?) lukemaan 24 tuntia putkeen sohvalla löhöten.

Oma lukeminen onkin vähän jäänyt siihen, että luen sängyssä juuri ennen nukkumaanmenoa hetken. Joskus se hetki saattaa toki venyä pariksi tunniksikin, jos kirjaa ei malta laskea käsistään.

Goodreads.com -sivustolle olen kirjautunut, ja sinne olen määritellyt vuoden 2013 lukutavoitteekseni 30 kirjaa. Olen rajaa jo kerran nostanut. Tällä hetkellä olen lukenut loppuun asti 21 kirjaa tänä vuonna. Kaksi on kesken (toinen e-kirjana, edistyy to-del-la hitaasti, koska e-kirjaa luen vain oikeastaan ajantappona, mieluummin kirjat kirjana). Eiköhän tuokin tavoite ylity kirkkaasti, harkitsen vielä rajan nostamista kerran.

Tällä hetkellä ihan kirjana on kesken Anna Janssonin Murhan Alkemia. Tänäiltana tosin luen sen luultavasti loppuun. Lukemista odottavia kirjoja on hyllyssä useita sekä postissa on tulossa vielä lisää. Ah, kirjat. <3

1 kommentti:

Kommentit ovat tervetulleita! :)