lauantai 4. toukokuuta 2013

Raitahuivi

Sain joulukuussa lahjaksi huiviohjeen ihanalta kanssakahelilta. Helmi-maaliskuun vaiheilla sain neulottua huivin. Nyt sain sen jopa uitettua ja kuvattua.


Raitaa! Raitaa! Huivi on ihana! Huivia oli myös kiva neuloa. Niin kiva, että neuloin reunasilmukat vähän liian tiukkaan ja yläreuna sen vuoksi kaartuu niin paljon.


Langat löyty kaikki "omasta varastosta", ei tarvinnut varta vasten ostaa. Langat on kaikki suomalaisten värjäreiden padoista nousseita (ja mallin suunnittelijahan on myös suomalainen), joten hyvin kotimaista on nyt. En ole mikään hyvä värien kanssa, ja mieti pitkään, ett meniköhän värivalinnat mönkään, mutta ainakin itse tykkään lopputuloksesta, ja sehän on pääasia! :)


Malli: Color Affection
Lanka: Lai-lai-lai Yarnz SW Merino värissä A madman in a blue box (sininen), Lai-lai-lai Yarnz BFL Sock harmaana, Puffa-lanka Sukka-Puffa värissä Neulasmatto 2 (vihreä)
Puikot: 4 mm
Langankulutus: Sinistä 63 grammaa, harmaata 37 grammaa ja vihreää 66 grammaa


*
Meillä on vietetty uusien (käytettyjen, meille uusien) huonekaluiden ostoviikkoa. Ostettiin meille uusi vaatelipasto entisen hajottua sekä kakkoskirjahylly, koska kirjat ei enää mahtuneet vanhaan. Ne on ihania, eikö!

Kirjoja kirjoja kirjoja! Kirjahylly on koivua ja 40-luvulta.

Lipasto (olen tuhrinut isäni naaman kuvasta, ei varmaan halua naamaansa nettiin)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo huivi! Ja se suorastaan hymyilee! :)

  VastaaPoista
 2. Vau mikä huivi ja hyllyt! Virginia Andrewsia luin hulluna teininä :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luin enempi teininä niitä. :D Joskus aloitin aikuisena lukemaan niitä uudestaan, mut tais jäädä noihin hyllyssä oleviin kirjoihin, en muista miksi. Ehkä siksi, kun maailmassa on niin paljon hyviä lukemattomiakin kirjoja! :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)