tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kysymyshaasteita

Neuleita on koko ajan tulossa, mutta valmista ei ole. Tai no on, yksi vauvapipo, mutta ajattelin niitä tehdä useamman ja postauksen sitten kerralla useammasta. Mutta joo, vastataan tässä välillä Sinisen keskitien Bleuen heittämiin kysymyshaasteisiin.

Kerro (ilman materiasyyllisyyttä) mitkä viisi tavaraa/asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa!

1. No koska kyseessä on neulomisblogi, niin tietenkin ostaisin aivan hillittömästi kaikkia ihania lankoja ja neuletarvikkeita! Niin paljon, että tarttisin niille vähintäänkin oman huoneen. :D

2. Omakotitalo (jossa olisi sitten huone niille langoille ;) ), joku ihana vanha rintamamiestalo. Tai joku muuten vaan vanha omakotitalo. Joka olisi suht kunnossa, mutta jossa olisi Se Oikea Tunnelma. Ei missään uudessa/uudehkossa omakotitalossa ole sitä.

3. Oma auto. Joku kiva. Ei mitään pientä. Nyt kun on viime ajat ajanut Jeepillä niin ei mikään pikkuauto juuri houkuttele. :D Automaattivaihteet ja neliveto. Ja turbokin ois kiva. :D

4. Kesämökki. Oma ranta pitää olla. Ja oma rauha, ei mökit vierivieressä. Mökillä rantasauna. Mökillä vois ehkä olla sähköt ja telkkari just ja just. Telkkarista en ihan varma ole. :D Mut ei mitään tietokoneita mökille!

5. Astianpesukone. Vihaan käsin tiskaamista, vihaan vihaan vihaan!

-----------

Ja toinen haaste sitten.

Haasteessa pitää kertoa kymmenen asiaa, joista pitää ja haastaa sitten viisi bloggaajaa tekemään saman.

HUOM! Nämä eivät ole parhausjärjestyksessä!
1. Neulominen. Jos joku ei vielä tiennyt. ;)

2. Kesä. <3 Ihanaa, kun se tulee taas. Rakastan kesää, olen kesän lapsi. :D

3. Lappi (ja Pohjois-Norja). Sinne suunta taas elokuussa, toivottavasti. <3

4. Lukeminen. Nykyisin, kun aikaa vievät tietokone ja neulominen, on valitettavasti lukeminen jäänyt vähemmälle. Mutta harvinaista on, jos en päivässä lukisi yhtään. Yleensä vähintäänkin juuri ennen nukkumaan menoa luen edes pari lausetta kirjasta.

5. Kissat. Etenkin nuo omat.

6. Ystävät.

7. Mieheni, tietenkin. ;)

8. Työni. Kyllä, pidän työstäni paljon ja minusta on kiva mennä töihin. :)

9. Kummipoikani. Maailman ihanin lapsi. :)

10. Uiminen. Mutta vain kesällä, luonnonvedessä. Uimahalliin tätä tyyppiä ei saa uimaan millään. Saimaaseen saa, pitää vain olla tarpeeksi lämmintä vettä. :D

Olen kurja ihminen enkä pistä näitä eteenpäin. ;) Vaan jokainen, joka lukee nämä ja haluaa vastata näihin, saa sen tehdä!
2 kommenttia:

  1. :) Hyvin jaksoit vastata. Hauska oli tuo käsityön yhdistys haaveisiin ;D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitihän se jotenkin yhdistää! :D Ja ihan tottakin tuo haave vielä, varmaan noin tekisinkin. :D

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)