tiistai 14. helmikuuta 2012

Ulrika

Pääsin testineulojaksi, ensimmäistä kertaa. Ravelryssä kysyttiin testineulojaa ja ilmottauduin mukaan. Kyseessä Ulrika-villasukat.

Sukkia oli mukava tehdä, vaikka välillä tuntui, ettei ihan helppo malli ollut. Tein ensimmäistä kertaa palmikonkiertoja niin, ettei ollut erillistä palmikkopuikkoa vaan silmukka oli "ilmassa". Onneksi aina yksi silmukka kerrallaan.


Tykkään kuviosta, ja se erottuu hyvin vaikka sukat on tehty monivärisellä langalla.Tällaista kantapäätä en ollut ennen tehnyt. Kantapään malli on hyvä ja hyvin jalkaan istuva.


Ja vaikka kuinka yritin (kerrankin!) kohdistaa raidat niin pieni ero tuli. Ei sitä juurikaan huomaa, mutta toisen sukan kärjessä ehtii tulla vähän vihreää, ja toisessa nilkassa sen huomaa myös, jos tarkkaan katsoo. Sukat kun ovat jalassa, ei eroa huomaa.

Silmukointikin alkaa jo minulta sujua, jee! :) Eli näissä kärki silmukoitu.

Malli: Ulrika
Lanka: 7 Veljestä Polkka
Puikot: 3 mm pyöröpuikko
Langankulutus: n. 86 g


Yhdet toisetkin sukat on valmiit, mutta en ole ehtinyt vielä kuvaamaan, pitäisi yrittää kuvata niin, että ovat käyttäjänsä jalassa, että saa paremman kuvan siitä, millaiset sukat ovat. Ja uudet sukat jo puikoilla.

4 kommenttia:

 1. Olet taitava :) ! Kiva pakkasväri sukissa, sopii hyvin hankeen :D.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Täytyy kiittää hyvästä ohjeesta suunnittelijaa. :D

  Tuohon langanväriin ihastuin kaupassa niin, että oli pakko ostaa. :D

  VastaaPoista
 3. Miulla on siulle blogitunnustus :)

  VastaaPoista
 4. Hui! :D Pitääpä käydä katsomassa. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)