lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Kaikenlaista mahtuu vuoteen 2011, tehdäänpä pikakatsaus, mitä neulerintamalla on tapahtunut.

Vuoden 2011 aikana tein:
- 7 villasukat (yhdet parivuotiaalle lapselle)
- 5 lapaset (yhdet parivuotiaalle lapselle), 1 sormikkaat, 1 rannekkeet
- 4 huivia
- 1 tunikan, 1 ponchopuseron
- 1 kaulurin
- 1 vauvantossut
- 1 koiran villapaidan
- 1 vauvan haalarin

Ostin ensimmäistä kertaa lankaa oikeasta lankakaupasta. Ostin ensimmäisen kerran pyöröpuikot, joissa on kaapeli ja päät erikseen/vaihdettavissa. Tein monia neuleita ensimmäistä kertaa. Liityin loppuvuodesta Ravelryyn. Ai niin, ja tämä blogi on perustettu tämän vuoden aikana.

Keskeneräisiksi töiksi ensi vuoden puolella valmistuviksi jäi Lacy Baktus ja kynsikkäät hupulla. Kaaospeitto on toki myös keskeneräinen, mutta en usko sen valmistuvan vielä ensi vuoden aikanakaan.

Neule-elämään liittyen teen seuraavia lupauksia ensi vuodelle. Sanon välillä myös "ei", kun minua pyydetään tekemään jotain. Opettelen tekemään sukat varpaista aloittaen, pyöröpuikolla 2 sukkaa kerralla.

Noin muuhun kuin neulemaailmaan liittyen elämässäni on tapahtunut vuoden aikana myös jotakin. Pääsin ihanaan työpaikkaan, jossa jatkan ensi vuonnakin. Tutustuin työpaikalla moniin uusiin mukaviin ihmisiin (eli siis työkavereihin). Olin kaasona häissä. Kävin laivalla ensimmäistä kertaa elämässäni. Ja mitähän muuta kaikkea. :) Positiivinen vuosi ollut kaikin puolin, vaikkakin terveydelliset asiat ovat välillä olleet huolenaiheena. Mitään uudenvuodenlupausta en tee.

Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)