perjantai 11. maaliskuuta 2011

Sormikkaat ja lapaset

Työt on vähän rajoittaneet koneella istumista (yövuorot taas on hyvää aikaa neuloa, heh). No, jokatapauksessa nyt olen saanut valmiiksi sormikkaat ja lapaset itselleni.

Sormikkaat on tehty Novitan TicoTicosta, värinä liila. Ohje taitaa olla Novitan sivuilta. Olivat siis ensimmäiset tekemäni sormikkaat.

Lapaset on myös tehty TicoTicosta, värinä sinivihreä. Nuo tein ilman ohjetta (paitsi peukalokiilaohjeet kertasin sormikkaiden ohjeista). Meinas tulla liian pienet, mutta on nuo onneksi sopivat. Noistakin meinasin itseasiassa alunperin tehdä sormikkaat, mutta sitten muistin, et lapaset on taas kadonneet suurin osa jonnekin.

Tällä hetkellä puikoilla on kaaospeitto, jonka ohjeen löysin Jämä-Ullan sivuilta. Peitto tulee meidän sänkyyn päiväpeitoksi, ja teen siitä sen verran ison, että riittää myös mahdollisesti tulevaisuudessa tulevaan parisänkyyn (tällä hetkellähän meillä on 120 cm leveä sänky ja mahdutaan kyllä siihenkin hyvin, että sen puoleen ei uutta tarvittais). Olen nyt aloittanut peittoa jämälangoista, mutta joudun todennäköisesti käyttämään myös muuta lankaa, koska ei minulla niin paljoa ole (sopivanpaksuisia) jämälankoja että riittäisi. Jos jollakin lukijalla on ylimääräisiä jämälankoja niin otan mielelläni vastaan ja maksan postikulut. Paksuus 7 Veljestä tai vastaava. Myös moniväriset käy hyvin.


Jospa nyt menis hetkeks taas neulomaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)