keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Päivitystä

Olen siinä itselleni harvinaisessa tilanteessa, että kaksi työtä on yhtä aikaa meneillään. Kaaospeitto, joka tulee olemaan meneillään vielä pitkän aikaa. Olen kohta saanut valmiiksi kaksi riviä tilkkuja. Edessä on vielä "noin tuhat". Peitto on edennyt kuitenkin mielestäni ihan mukavasti, välillä tilkkuja tulee viisikin päivässä, joinain päivinä ei yhtään. Tykkään tuosta jo nyt hirmuisesti, vaikka se todellakin on kaaospeitto nimensä mukaan.

Toisena työnä tällä hetkellä on "ponchopusero", ohje löytyi Novitan kevät 2011 -lehdestä. Lankana Novita Puro, väri Takkatuli. Ihanan värinen! Se on ehkä noin suunnilleen puolessa välissä nyt, mutta lanka loppui kesken (ostin tarkoituksella vain osan tarvittavista langoista rahatilanteen vuoksi) ja odottelen nyt, milloin saisin ostettua loput langat. Ponchossa on palmikoita, vaikka tästä ei kovin kauaa ole, kun kirosin, etten enää ikinä tee mitään, mihin tulee palmikoita. Toisin kävi.

Mielessäni on muitakin neuleohjeita, jotka haluaisin toteuttaa. Jääkööt toistaiseksi, kunnes saan ensin ponchon valmiiksi ja kaaospeittoa pidemmälle.


Edelleen otan mielelläni vastaan jämälankoja, jos joltain löytyy ylimääräisenä ja maksan postikulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)