sunnuntai 25. marraskuuta 2012

On meneillään kausi, kun mikään ei onnistu...

Ei neulomukset, ei kuvat. No, nyt mennään näillä sitten.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa miehen villasukat. Katastrofit. :D Langanloppuminen pelotti, näistä tuli hieman liian tiukat (käytössä onneksi venähtivät vähän ja ovat kuulemma hyvät jalassa), varresta tuli ensin tosi lyhyt, mutta lankaa jäikin niin paljon, että poimin sitten varresta silmukat ja jatkoin varsia. Varren yläosaan myös lisäilin muutamia silmukoita.


Malli: Perussukat, vahvistettu kantapää, silmukoitu kärki
Lanka: Yarngrimoire Merino, väri Light & Magic
Puikot: EHKÄ 3 mm pyöröt. Epäilys on noussut, että puikot ovatkin koko 2,5 mm. En tiedä vastausta vieläkään.
Langankulutus: 100 grammaa


Sain lahjaksi Splash of Bluen ohjeen. Ihana villatakki, ja pitihän se sitten myös todellakin tehdä. Virheitä tämäkin vilisee (en edes muista enää, mitä kaikkia), nypyt ei aina ihan niin onnistuneet, kuin olisi pitänyt, vaikka ihan ohjeen mukaan tein. Takki on ihana päällä, ja lämmin! Napitkin on siihen valmiina, mutta en ole jaksanut niitä ommella vielä. :D Toki myös pienet kissariiviöt ehtivät takin kimppuun ennenkuin ehdin edes ensimmäistä kertaa pitää päällä.

Tässä sarjassamme hieman epäonnistuneita otoksia. Ensimmäiset kolme kuvaa ovat kuivausvaiheesta, kaksi viimeisintä otettu tänään kiroten ja vähän melkein itkuakin vääntäen. Parempia kuvia olisi toki saanut päivänvalossa, villatakki päällä (kuvaappa itteäs villatakki päällä, niin, okei joo automaattikuvauksella sais mutta niin...) ja paremmalla kuvakulmalla.
Vasemmalla näkyy vähäsen tuota kissojen tuhoa. Ja jossain nypyissä yläselässä taitaa olla myös.
Malli: Splash of Blue
Lanka: Cascade Yarns Eco+
Puikot: 8 mm pyörö
Langankulutus: Noin 422 grammaa


Ja villatakkilinjalla jatketaan. Tarvinneeko kertoa, että juu tässäkin on pieni katastrofi. Luulisi nyt jo minun tietävän ja muistavan, että US 3 ja 5 ei ole sama kuin 3 mm ja 5 mm... Tai no, itseasiassa tiesin sen toki, mutta en katsonut ohjetta tarpeeksi tarkkaan.

Eli villatakki/paita pienelle ihmiselle. Ei hajuakaan, minkäikäiselle tämä sopii. :D Ohjeen mukaan 0-3 kk, mutta kun mulla tosiaan oli isommat puikot (tosin mulla on tiukka käsiala). Tässäkään ei nappeja vielä ole (en ole edes vielä ostanut).Malli: Top Down Raglan Baby Sweater
Lanka: Cascade Yarns Heritage 150 solids
Puikot: 3 mm ja 5 mm pyöröt
Langankulutus: Noin 79 grammaa

Tämmösiä siis. Yksi ihana katastrofi on taas puikoilla. Ei nyt suju ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)