tiistai 26. kesäkuuta 2012

Valmiita hullutteluja

On ollut vähän kuvaus- ja blogipäivittämislaiskuutta, joten esittelen nyt kolme valmistunutta KYHiä kerralla. (Lisäksi olisi yhdet KYHin ulkopuoliset lapaset valmiina, mut unohdin ne kuvata niin jääkööt ne toiseen kertaan.)

Kännykälle tein uuden pussukan. Edellinen katosi. Todennäköisesti löytynee pöydän kaaoksesta, jos ettis kunnolla, mut onpahan nyt uusi.

Tässä ensimmäisessä kuvassa langanväri lienee enemmän kohdallaan.


Malli: Heavy Duty PDA Cozy
Lanka: Topp't Tå
Puikot: 4 mm
Langankulutus: noin 17 grammaa


Sitten loikkasin virkkauksen puolelle. Kyllä, minä. Ravelryn Kaheleissa kootaan lohtupeittoa, ja halusin osallistua siihen. Hirvitti hieman, päätin tehdä heti isoäidin neliön. Viimeksi kun moisia yritin tehdä niin tulos oli... ei ihan niin hyvä. Nyt yllätin (ja ylitin) itseni! Tekisi oikein mieli ruveta tekemään omaa peittoa isoäidin neliöistä, vaikka kaaospeittokin on kesken.

Se on neliö!
Malli: Isoäidin neliö
Lanka: 7 Veljestä ja 7 Veljestä Polkka
Koukku: 4 mm
Langankulutus: Mitähän tästä sanoisi. Noin 10 grammaa molempia, mutta tosta Polkasta pätkäisin pienen pätkän lankaa pois alusta.


Ja sitten viimeisenä, muttei vähäisempänä. Ihanat sukat. Ihanat ihanat ihanat. Joku voi olla eri mieltä, mut minä tykkään! Vähän jännitti valita KYHiin mukaan näin pienillä puikoilla tehtävät sukat.

Rakastuin tuohon lankaan! Se on ihanaa. Suomalaista, käsinvärjättyä. Kyllä, olen tuon yhden vyyhdin jälkeen ostanut sitä lisää. Monta.

Omia jalkoja on vaikea kuvata... Kuvanlaatu ei minun otoksissa muutenkaan päätä huimaa, saati sitten nämä onnettomat.

Malli: Scylla
Lanka: Knitlob's Lair (Louhittaren luola) Väinämöinen, värissä Lasimaalaus
Puikot: 2,5 mm pyörö
Langankulutus: noin 69 grammaa

Tässäpä nämä. 6/23 KYHiä on valmiina. Loma alkaa yhden yön päästä, josko lomalla sais loput neulottua ajoissa valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)