perjantai 25. toukokuuta 2012

Vauvapipo

Vauvapipoja on mukava neuloa. Ne valmistuvat nopeasti. Minusta vaan tuntuu, että teen aika pieniä. Etenkin tällä ohjeella, millä tämä seuraava pipo (ja aiempi nukenpipo) on tehty. Pitäisi katsoa, osaanko muokata ohjetta isommaksi, tuskin osaan. :D

No mutta. Eräs kaverini on raskaana. Koska nyt muutenkin olen neulonut noita vauvapipoja, niin päätinpä tehdä samalla hänenkin vauvalleen. (En muista enää menikö se niin päin, että hän pyysi vai tarjouduinko minä, eipä tuo kai niin tärkeä yksityiskohta ole. :D )



Malli: Baby Leaves Baby Hat
Lanka: Sandnes Garn Duo
Puikot: 4 mm pyöröpuikot
Langankulutus: Noin 19 grammaa

Söpö pipohan tuo on! Ainakin minun mielestä. Toivottavasti ei ole liian pieni.

Tänävuonna osallistun muuten KYH:n! Jännittävää. :D Suunnitelmat on tehty, saa nähdä onnistuuko. :)


Ai niin. Tein ihanan pitsihuivin. Se meni pilalle. En tajua, mikä meni vikaan. Reunasta tuli aivan liian hörhelöinen. Pingotuskin epäonnistui, luulin että huivin päällä ollut pyyhe olisi suojannut kovan kohtalon kissoilta. Pyh. Sitten menikin hermot ja taidan joku kaunis päivä purkaa huivin. Ehkä teen huivin jostain toisesta langasta myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniin värinen ja ihana kuviointi! Minusta tuntuu, että kaikki vauvapäähineet ovat isoja. Myös se vinkkaamasi vauvan pipo-ohje, siinä on päävaraa :D. Mutta supersöpöjä silti =}!

    VastaaPoista
  2. Joo ja se riippuu neulomiskäsialastakin. :) Sillä ohjeella, minkä sulle vinkkasin niin minä tein muistaakseni pari kokoa isommalla että sain tarpeeksi ison. :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)