lauantai 29. lokakuuta 2011

A blog with a substance

Krista oli haastanut minut. Elämäni ihan ihkaeka haastejuttu! 

Tunnustuksen saajan tulisi:
- Kiittää tunnustuksen antajaa 
- Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
- Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
- Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Kiitos paljon Krista! :)

No, koska en seuraa kuin ihan paria blogia niin en voi antaa tunnustusta kahdeksalle bloggaajalle. Ja koska kaikista seuraamistani blogeista puolet on jo saaneet haasteen, en ilmeisesti heillekään voi sitä antaa. 

Piku

Ja sitten kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni.

1. Olen kova nukkumaan. Vapailla 12 tuntia unta palloon yössä ei ole mikään ihme. Yövuorojen jälkeen nukun loistavasti neljään asti - ja nukkuisin pidempäänkin, mutta kello on aina herättämässä. Rakastan nukkumista ja tarvitsen paljon unta! :)

2. Kun juon kotona kahvia, en koskaan juo mukillista kokonaan vaan jätän pohjalle vähän. Näin käy aina, enkä tiedä mistä se johtuu. Töissä pyrin juomaan mukin tyhjäksi.

3. Olen välillä hyvin temperamenttinen. Liian. Kuulemma temperamenttisuus on hyvä piirre, mutta väittäisin, ettei se todellakaan ole sitä omalla kohdallani.

4. Olen aika pessimistinen ihminen, mutta olen päättänyt pyrkiä positiivisempaan elämänasenteeseen. Jos ajattelee, että kaikki menee päin peetä, se myös menee. Jos ajattelee, että hyvin tämä menee, se menee. Vai miten se meni? :D

5. Vihaan talvea. Olen aikamoinen vilukissa, joten pistää vihaksi kun ihmiset sanoo kylmyyden olevan "pukeutumiskysymys". No, onhan se mut ei sitä jaksais joka halvatun päivä pukea miljoonaa kerrosta vaatteita päälle. Oikeesti! Mulla on nyt jo pitkikset käytössä, kaks pitkähihasta paitaa päällä (ohuempi ja paksumpi) ulosmennessä/töissä. Ja lämpömittari näyttää noin suunnilleen +5. En todellakaan kaipaa vielä lunta ja pakkasta, en! (Puhumattakaan siitä, että kunhan tulee lumet/pakkaset/liukkaat tiet niin työmatka pitää taittaa kävellen, koska en uskalla pyöräillä.)

6. Olisin halunnut ajaa kuorma-autokortin joskus, mutta en saa sitä, koska näköni ilman laseja on liian huono. Ihme rajoituksia! Tällaista rajoitusta ei kuulemma ole olemassakaan (ainakaan enää), vaikka lääkäri niin sanoi aikoinaan ajokorttitarkastuksessa.

7. Haaveilin aivan toisenlaisesta työstä kuin mihin päädyin. Mutta pidän työstäni todella paljon! :)

8. Olen laiska siivoamaan ja kotini on usein niin kaaoksessa, ettei uskaltaisi vieraita päästää sisään. Mutta, kirjani ovat kirjahyllyssä aakkosjärjestyksessä tekijän nimen mukaan. Astiat on laitettava tietyssä järjestyksessä kuivauskaappiin/kaappeihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)